Telefon: 06/31/315-7750

Rólunk

Főoldal - Rólunk

Pár szó rólunk

Cégünket kizárólag magyar magánszemélyek alapították 1998-ban. A kezdeti számítástechnikai vonal, hamar az intermet-es web-es fejlesztések irányába mozdult el, ezen belül is az egyre nagyobb teret hódító web áruházak készítése/fejlesztések felé.

Először cégünk is saját web áruház rendszert készített, mely több évig a piac egyik jelentős szereplője volt, de az idő múlásával, és az egyre nagyobb teret hódító nyílt forráskódú rendszerek arra sarkaltak minket, hogy feladva a saját rendszerünk tovább fejlesztését, Mi is egy ilyen rendszert vegyünk pártfogásba, és legyünk ennek a szakavatott értője.

Így eset a választásunk az Opencart rendszerre, ami még akkor elég gyerekcipőben járt, a fejlesztés sem teljesen jól működött, de hittünk benne, hogy egy jó, kiforrott rendszer fog alakulni. Ekkor kezdtük el az Opencart magyarországi oldalát készíteni és beindítani, hogy megismertessük ezt a remek rendszert Magyarországon is és hogy támogatást nyújtsunk azoknak akik ezt a rendszert választották.

Mára az Opencart az egyik jelentős szereplője lett a hazai piacnak, több webes cég és web áruház guru választotta ezt a rendszert magának. Emellett sok száz egyéni felhasználó is ezt a rendszert választotta online értékesítési felületnek.

Az évek folyamán felhalmozott szakmai tudás és látva azt, hogy nincs igazán szakmailag támogatva az egyéni felhasználók, arra sarkalt minket, hogy létrehozzuk az Opencart Hosting szolgáltatást, ahol professzionális tárhely szolgáltatást ötvözzük a szakmai támogatással, ami egy ilyen rendszernél a legfontosabb.

Nézze át web oldalunkat, és ha web áruház nyitásán gondolkodik, ne felejtse el, hogy nem elég egy (sima) tárhely szolgáltatás, mert sokszor felmerülhet olyan szakmai vagy rendszer szintű kérdés, amire csak szakavatott, a rendszert ismerő embereket tudnak megfelelő választ adni.

Tárhely támogatással

Nem elég egy jó rendszer és megfelelő tárhely, ha nem értünk a hozzá és a telepítés sem megy egyedül. Cégünk a tárhely csomagjaihoz valódi szakmai támogatást nyújt.

24 órás Online segítség

Sok tárhely szolgáltatónál csak egy jó csengő mondat, a valóságban pedig akár több nap is eltelhet egy kérdésre adott válasz között. Cégünk valódi, folyamatos online segítséget nyújt!

99% rendelkezésreállás

Tárhelyeinket saját tulajdonú, minőségi HP és DELL szervereken szolgáltatjuk, folyamatos monitorozás melletti, éves 99,9%-os rendelkezésre állással!

Értékesítés akár azonnal

A megrendelés leadása utána, akár már azonnal kereskedhet is az internet-en, mivel tárhely csomagjainkon előre telepített magyar nyelvű Opencart rendszer található.

E-commerce megoldások

Ha komplex e-commerce megoldásra van szüksége válassza a Profi csomagot, amiben a web áruháza összekötetésben van számlázó/raktárkezelő programjával.

Egyedi igények

Nem találta meg az Önnek megfelelő modult vagy egyedi megoldásra lenne szüksége? Keressen meg minket nyugodtan, egyedi fejlesztéseket is vállalunk rövid határidővel!